Проблема мотивації здобувачів вищої освіти до навчальної роботи у закладі вищої освіти - Маджар, Р. Ю. (ТДАТУ, 2019)
Матеріальне стимулювання може сприяти посиленню мотивації до навчальної діяльності тільки в тому випадку, якщо у студентів є інтерес до даного виду діяльності, прагнення отримати новий досвід, а також самореалізуватися.
Keywords: мотивація; мотиви самореалізації; досягнення; матеріальне стимулювання