Сучасні методи, тенденції розвитку технологій контролю навантажень машин і агрегатів - Артьомов, Микола Прокопович (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Серед завдань сучасного виробництва сільськогосподарської продукції є освоєння сучасних інтенсивних технологій вирощування, які запровадженні в передових країнах світу та забезпечення ефективного використання техніки.
Keywords: навантаження машин; трактор; навантаження агрегатів