Удосконалення подрібнювача грубих кормів для великої рогатої худоби - Савійський, С. М.; Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Сергей Владимирович; Dereza, Serhii (ТДАТУ, 2020)
Застосування молоткового барабану, що буде виконувати функцію подрібнювального механізму в конструкції подрібнювача, дозволить якісно і з меншими енерговитратами готувати грубі корми перед їх згодовуванням великій рогатій худобі.
Keywords: грубі корми; сіно; солома; полова; подрібнювальні апарати; молотковий апарат; штифтовий апарат; ножовий апарат