Методологія використання електронних освітніх ресурсів під час викладання предметів природничо-математичного циклу - Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro; Журавель, В. П.; Бабаніна, Т. В. (ТДАТУ, 2021)
UK : У статті розглянуто структура і характеристика електронних освітніх ресурсів під час викладання предметів природничо-математичного циклу. Проаналізовано і обґрунтовано вимоги до якості навчальних досягнень при використанні електронних освітніх ресурсів та дидактичні принципи і правила цифрових освітніх ресурсів. EN : The article considers the structure and characteristics of electronic educational resources during the teaching of natural sciences and mathematics. Analyzed and substantiated the requirements for the quality of educational achievements in the use of electronic educational resources and didactic principles and rules of digital educational resources.
Methodology of using electronic educational resources during teaching coursesnatural and mathematical cycle
Keywords: електронні освітні ресурси; інформаційно-комунікативні технології; навчальний процес; організація навчальної діяльності; методи навчання; electronic educational resources; information and communication technologies; educational process; organization of educational activity; teaching methods