Параметри коливального розпушувача-сепаратора викопувального плуга - Рубцов, Микола Олексійович; Рубцов, Николай Алексеевич; Rubtsov, Mykola; Матковський, Олександр Іванович; Матковский, Александр Иванович; Matkovskyi, Oleksandr; Кольцов, Микола Павлович; Кольцов, Николай Павлович; Koltsov, Mykola (ТДАТУ, 2012)
У статті надається визначення кінематичних параметрів коливального розпушувача-сепаратора викопувального плуга для викопування саджанців плодових культур. В статье приводится расчет кинематических параметров колеблющего рыхлителя - сепаратора выкопочного плуга для выкопки саженцев плодовых культур.
Параметры колебательного рыхлителя - сепаратора выкопочного плуга
Parameters vacillating of separator - ripper the under cutter
Keywords: швидкість; прискорення; розпушувач-сепаратор; викопування саджанців; викопувальний плуг