Основи електропривода: лабораторний практикум ч. 1 - Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii; Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina; Речина, Ольга Миколаївна; Речина, Ольга Николаевна; Rechyna, Olha (Мелітополь: Видавничо-поліграфічний центр «Люкс», 2020)
У лабораторному практикумі систематизований і викладений теоретичний та методичний матеріал, який охоплює практичні питання дослідження механічних та електромеханічних характеристик електродвигунів постійного і змінного струму та способів регулювання їх швидкості при різному характері навантаження. Структура кожної лабораторної роботи, їх зміст, ілюстрації теоретичного матеріалу роблять лабораторний практикум зручним для самостійного опрацювання матеріалу студентами як денної, так і заочної (дистанційної) форми навчання. Лабораторний практикум з дисципліни «Основи електроприводу» призначений для студентів зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» вищих навчальних закладів ІІ-ІV рівнів акредитації.
Keywords: лабораторний практикум; лабораторні роботи; електропривід; електродвигуни; струм