Оцінка впливу антиоксидантного препарату АКМ на формування продуктивності озимої пшениці - Бондаренко, М. О.; Колесніков, Максим Олександрович; Колесников, Максим Александрович; Kolesnikov, Maksym (My University, 2014)
В роботі з ’ясовусться вплив препарату АКМ на ріст і розвиток рослин озимої пшениці. Показано, що препарат АКМ при його використанні в технології вирощування пшениці озимої підвищував зимостійкість, збільшував площу листового апарату та вміст хлорофілу, сприяв формуванню підвищеного врожаю за посушливих кліматичних умов.
Keywords: пшениця; зернові культури; препарату АКМ; вирощуванні пшениці озимої