Нормативно-правове забезпечення змін в оплаті праці в органах публічної влади - Ткаченко, С. В.; Кучеркова, Світлана Олександрівна; Kucherkova, Svitlana (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Нормативно-правове забезпечення оплати праці в органах публічної влади, ґрунтується на багаторівневій системі законодавчих та підзаконних актів, які визначають принципи, умови, порядок нарахування та виплати заробітної плати працівникам в умовах воєнного стану. Особливості правового режиму функціонування військових адміністрацій, їхні повноваження та обмеження зумовлюють специфічні вимоги до організації оплати праці, фінансування та методології бухгалтерського обліку.
Keywords: оплата праці; забезпечення оплати праці