Теоретичні основи електротехніки: методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр» зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» денної форми навчання на основі ОКР «Молодший спеціаліст» - Вовк, Олександр Юрійович; Вовк, Александр Юрьевич; Vovk, Oleksandr; Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna (Мелітополь: Видавничо-поліграфічний центр «Люкс», 2020)
Методичні вказівки призначенні для вивчення та закріплення матеріалу з кіл постійного струму, симетричних і несиметричних трифазних кіл змінного синусоїдного струму, а також кіл несинусоїдного струму. У методичних вказівках на базі експериментальних електроустановок розглянуто основні поняття та закони, пов’язані з практичним використанням електричних та магнітних явищ, методи аналізу електричних кіл постійного струму, електричних кіл синусоїдного струму та кіл несинусоїдного струму в усталених режимах, методи розрахунку електромагнітних процесів і відповідних перетворень енергії.
Keywords: електротехніка; постійний струм; лабораторні роботи; симетрічні кола; несиметричні трифазні кола