Розвиток сімейних ферм в умовах адміністративної децентралізації - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana; Агєєва, Ірина Вікторівна; Агеева, Ирина Викторовна; Ahieieva, Iryna (Однорог, 2019)
EN: The possibilities and potential threats of decentralization for the development of family farms are considered. Strategic directions for creating and stimulating family farms in communities are highlighted. UK: Громади, як створені так і ті, що перебувають на стадії проектування, повинні усвідомлювати комплекс завдань щодо формування сприятливого бізнес-клімату. Зокрема становлення та розвиток сектору сімейних ферм має реалізовуватися на основі стратегії – комплексу заходів із досягнення основних стратегічних цілей з урахуванням параметрів виробничого потенціалу комерційних особистих селянських господарств та ринкової ситуації.
Keywords: decentralization; family farms; entrepreneurial activity; development strategy; підприємницька діяльність; стратегія розвитку; децентралізація; сімейні господарства