Оптимізація кормового раціону високопродуктивних корів - Педченко, Анна Павлівна; Педченко, Анна Павловна; Pedchenko, Anna; Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro (ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького, 2013)
В статті запропонована економіко-математична модель та розрахунок оптимального раціону годівлі висопродуктивних дійних корів в стіловий період з урахуванням енергетичної, протеїнової, вуглеводної ліпідної, мінеральної, вітамінної поживності та кількості сухої речонвини за критерієм мінімальної вартості кормів.
Оptimisation of feed rations for highly productive cows
Keywords: оптимізація; кормовий раціон; поживні речовини