Особливості управління рекламною діяльністю меблевих підприємств - Вікторова, В. С. (ТДАТУ, 2020)
Слід зазначити, що рекламна діяльність не повинна складатись виключно зі статистичних даних та аналізів. Вона повинна включати також творчий підхід та нестандартні ідеї. Завдяки цьому споживачі дійсно починають цікавитись продукцією та активніше купують пропоновані товари
Keywords: реклама; копірайтер; рекламна діяльність; рекламні стенди; маркетолог