Опис до патенту на корисну модель № 135240 "Семіфлюїдизаційний пристрій для швидкого заморожування харчових продуктів" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Паламарчук, Ігор Павлович; Паламарчук, Игорь Павлович; Palamarchuk, Ihor; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; et al. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Семіфлюїдизаційний пристрій для швидкого заморожування харчових продуктів містить теплоізольовану камеру для заморожування продуктів з сітчастим засобом, з'єднану з випарником холодильного агрегату через канали повітророзподілення низькотемпературного повітря, вентилятор. Додатково встановлено вібраційний струшувач та амортизатори
Keywords: семіфлюїдизаційний пристрій; заморожування харчових продуктів; холодильне технологічне устаткування; заморожування дрібноштучних продуктів