Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 10, т. 1 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2010)
У випуску наукових праць друкуються матеріали за результатами досліджень вчених України в галузі механізації сільського господарства, переробки сільськогосподарської продукції, енергетики та автоматизації процесів сільськогосподарського виробництва.
Keywords: виноград; фруктові соки; льон; тесто; переробка зерна; гомогенізація молока; приготування комбікормів; математичне моделювання