Дослідження електромеханічних та теплових перехідних процесів при пуску асинхронних електродвигунів - Стребков, О. А. (Полтав. гос. аграр. академия, 2015)
Представлені результати аналітичного дослідження електромеханічних та теплових перехідних процесів при пуску асинхронного електродвигуна з короткозамкненим ротором в умовах зниженої напруги. В якості діагностичного параметру режиму роботи електродвигуна в післяпусковий період прийнято імпульс квадрату пускового струму.
Keywords: електродвигун; електромеханічний