Труднощі підготовки до ЄВІ студентів немовних спеціальностей та шляхи їх подолання - Супрун, Олена Миколаївна; Супрун, Елена Николаевна; Suprun, Olena (МДПУ, 2020)
Формат ЄВІ залишається незмінним, складання цього випробування з року в рік викликає певні труднощі у здобувачів, особливо у студентів немовних спеціальностей, серед яких можна назвати нестачу часу, надмірну складність текстів, недостатньо сформовані у здобувачів навички різних видів читання та незнання стратегій виконання завдань у форматі ЄВІ, що відповідає нормам міжнародних іспитів, недосконалу систему визначення порогового балу «склав/не склав».
Keywords: вступні випробування; здобуття ступеня магістра; зовнішнє незалежне оцінювання; іноземна мова; рівень складності програм ЄВІ