Звіт про науково-дослідну роботу за 2018 р. П. п. 2. Розробка технологій і технічних засобів для рослинництва в умова зрошуваного землеробства півдня України - Михайлов, Євген Володимирович; Михайлов, Евгений Владимирович; Mykhailov, Yevhen; Афанасьев, О. О.; Задосна, Наталія Олександрівна; Задосная, Наталья Александровна; Zadosna, Nataliia; Чорна, Тетяна Сергіївна; Черная, Татьяна Сергеевна; Chorna, Tetiana; Мовчан, Віталій Федорович; Мовчан, Виталий Федорович; et al. (Мелітополь: ТДАТУ, 2018)
Звіт з НДР: 57 сторінок, 30 рисунків, 21 посилання. Об'єкти дослідження технологічні процеси технічних засобів післязбиральної обробки зерна та олійної сировини соняшнику в умовах південних господарств України. Мета роботи – підвищення ефективності технологічних процесів післязбиральної обробки зерна (ПЗОЗ) та олійної сировини соняшнику. Методи дослідження – теоретико-експериментальні із застосуванням елементів системного аналізу та теорії ймовірностей. Перевірка гіпотез і обробка експериментальних даних виконані за стандартними та розробленими програмами.
Keywords: попереднє очищення зерна; псевдозрідження; олійна сировина соняшнику; сепарація обчісаноговороху пшениці