Аналіз технологій покращення насіннєвого матеріалу - Діоба, А. Д. (ТДАТУ, 2021)
Приведений аналіз різних технологій покращення насіння для сівби.
Keywords: насіння; технології покращення насіння; обробка у електричному полі; високочастотна обробка; ультразвукова обробка; обробка УФ–опроміненням