Проблеми інтерпретації творчості М. Шолохова і М. Стельмаха історико-літературною думкою - Адамович, Анастасія Євгенівна; Адамович, Анастасия Евгеньевна; Adamovych, Anastasiia (Видавничий будинок ММД, 2010)
Однією з головних проблем сучасного вітчизняного і світового літературознавства є дослідження літературних зв’язків. Закономірним є те, що аналізу у такому контексті потребує не лише література як цілісний літературний процес, але і творчість окремих її представників на рівні порівняльної типології.
Keywords: дослідження літературних зв’язків; М. Шолохов; М. Стельмах; літературознавство; структура творів