У “Аврори” – свій шлях - Краєвський, Й.; Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana (My University, 1994)
При переході до ринку не можливо підвищити ефективність сільського господарства без докорінної перебудови соціально-економічних відносин на селі. Від якості і темпів таких перетворень залежить вирішення продовольчої проблеми, добробут селян.
Keywords: село; господарство; колгосп "Аврора"