Сучасний стан та перспективи розвитку готельного бізнесу в Україні - Верховод, І.; Грибова, Діана Вікторівна; Грибова, Диана Викторовна; Hrybova, Diana; Марченко, В. (My University, 2017)
UK: Готельний бізнес ‒ один із найперспективніших і успішно розвинутих напрямків бізнесу в Україні. Особливістю цього бізнесу є орієнтація на Європейські сервісні стандарти й стрімкий перехід до них. Як і будь-який бізнес готельний бізнес прагне до збільшення доходу й шукає ефективні шляхи для досягнення бажаного фінансового результату. EN: The hotel business is one of the most promising and successful areas of business in Ukraine. The peculiarity of this business is the orientation towards European service standards and the rapid transition to them. Like any business, the hotel business strives to increase revenue and is looking for effective ways to achieve the desired financial result.
Keywords: готельне господарство; готельний бізнес; конкуренція; туристична індустрія; Hotel economy; hotel business; competition; tourism industry