Основи функціонування малого бізнесу в аграрному виробництві - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana (My University, 2008)
UK: Розглянута сутність бізнесу, малого бізнесу та підприємництва, переваги та недоліки малих форм господарювання. Проаналізовано кількісні критерії малого бізнесу в сільскомугосподарстві України. RU: Рассмотрена сущность бизнеса, малого бизнеса и предпринимательства, преимущества и недостатки малых форм хозяйствования. Проанализировано количественные критерии малого бизнесу в сельском хозяйстве Украины. EN: Business essence is considered, small business and enterprise, advantages and lacks of small forms of management. Quantitative criteria are analysed small business in agriculture of Ukraine.
Основы функционирования малого бизнеса в аграрном производстве
Bases of functioning ofsmall business in an agrarian production
Keywords: бізнес; малий бізнес; підприємництво