Концептуальні основи удосконалення навчально-творчого досвіду здобувача-енергетика ЗВО. - Попова, Ірина Олексіївна; Чаусов, Сергій Володимирович (My University, 2024)
У статті представлені концептуальні основи формування навчально-творчих здібностей здобувачів-енергетиків, поетапного отримання та удосконалення ними навчально-творчого досвіду, представлена система керування навчально-творчою діяльністю здобувачів та показаний вплив викладача на розвиток творчої здібності особистості.
Keywords: здібність; навчально-творча діяльність; система керування; педагогічний вплив; творчій підхід