Особливості професійної підготовки бакалаврів з програмної інженерії в університетах США - Симоненко, Світлана Вікторівна; Симоненко, Светлана Викторовна; Symonenko, Svitlana (My University, 2017)
У статті розглядаються особливості підготовки бакалаврів з програмної інженерії в університетах США. Пояснено розбіжність у спрямованості підготовки фахівців з програмної інженерії в університетах світу. Надано діапазон ступенів, які можуть отримати бакалаври з програмної інженерії в університетах США. Представлено результати аналізу навчальних планів підготовки бакалаврів з програмної інженерії у провідних університетах США та висвітлено спільні риси.
Keywords: професійна підготовка; програмна інженерія; бакалавр з програмної інженерії; інженер-програміст; навчальний план