Формування екологічних компетентностей здобувачів освіти як запорука сталого розвитку - Пшенична, Н.; Дяденчук, Альона Федорівна; Дяденчук, Алена Федоровна; Diadenchuk, Alona (My University, 2020)
Розвиток системи вищої освіти передбачає постійне оновлення змісту, запровадження сучасних освітніх технологій у навчальний процес.
Keywords: вища освіта; екологізація освіти; екологічні компетентності