Монтаж та пусконалагодження обладнання переробних підприємств: навч. посібник - Ялпачик, Федір Юхимович; Ялпачик, Федор Ефимович; Yalpachik, Fedir; Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr; Олексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Alekseenko, Vadym; Циб, Віктор Григорович; Цыб, Виктор Григорьевич; Tsyb, Viktor (Видавничий будинок ММД, 2009)
Дисципліна «Монтаж та пусконалагодження обладнання переробних підприємств» є заключними в цілому ланцюгу дисциплін професійно-практичної підготовки фахівця технічного напряму. Сформована ситуація в економічному секторі нашої країни призвела до появи й створення цілої програми зі зміни всієї структури переробної галузі України, тобто створення цілої мережі малих і середніх переробних підприємств, безпосередньо як у самих господарствах, що виробляють сільськогосподарську сировину, так і у великих об’єднаннях. Передбачається розширення нових і реконструкція діючих підприємств, а також оснащення їх новим високопродуктивним обладнанням.
Keywords: переробна галузь України; монтаж обладнання; пусконалагодження обладнання; методи ведення монтажних робіт; особливості монтажу; підготовка монтажу; організація монтажу; проекти організації будівництва (ПОБ); проекти виробництва робіт (ПВР)