Система державного управління зовнішньоекономічною діяльністю - Вороніна, Юлія Євгенівна; Воронина, Юлия Евгеньевна; Voronina, Yuliia (Люкс, 2018)
UK: У статті досліджено особливості функціонування системи державного управління зовнішньоекономічної діяльності. Зокрема, охарактеризовано складові системи державного управління зовнішньоекономічної діяльності. Також виділено компоненти зовнішньоекономічної політики держави як основи державного регулювання зовнішньоекономічної діяльності. RU: В статье исследованы особенности функционирования системы государственного управления внешнеэкономической деятельности. В частности, охарактеризованы составляющие системы государственного управления внешнеэкономической деятельности. Также выделены компоненты внешнеэкономической политики государства как основы государственного регулирования внешнеэкономической деятельности. EN: In the article features of functioning of the system of state management of foreign economic activity are investigated. In particular, the components of the system of state management of foreign economic activity are characterized. The components of foreign economic policy of the state as the basis of state regulation of foreign economic activity are also highlighted.
Система государственного управления внешнеэкономической деятельностью
System of public governance for external-economic activity
Keywords: система державного управління; зовнішньоекономічна діяльність; зовнішньоекономічна політика держави; міжнародна торговельна політика; система государственного управления; внешнеэкономическая деятельность; внешне- экономическая политика государства; международная торговая политика; public administration system; foreign economic activity; foreign economic policy of the state; international trade policy