Дослідження процесу диспергування емульсій за допомогою комп’ютерного моделювання в середовищі Ansys Workbench - Паляничка, Надія Олександрівна; Palianychka, Nadiia; Ковальов, Олександр Олександрович; Kovalov, Oleksandr (Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2025)
У роботі представлено дослідження процесу диспергування емульсій за допомогою комп’ютерного моделювання в середовищі Ansys Workbench. Аналіз процесу здійснювався на прикладі імпульсного гомогенізатора молока, який можна використовувати в технологічних лініях переробки молока та виробництва молочної продукції.
Keywords: диспергування; емульсія; Ansys Workbench; моделювання