Математичне моделювання як засіб підвищення освітнього рівня підготовки здобувачів вищої освіти - Халанчук, Лариса Вікторівна; Халанчук, Лариса Викторовна; Khalanchuk, Larysa (My University, 2020)
Аудиторна і самостійна робота студентів вищого навчального закладу є одним із важливих напрямків підготовки висококваліфікованих спеціалістів. Більшість інженерних задач потребує математичного моделювання, отже здобувачі освіти повинні розуміти взаємозв’язок між предметом, явищем чи процесом та його математичною моделлю. Актуальність теми полягає в тому, що на сучасному етапі прискореного соціально-економічного розвитку суспільства, яке характеризується поступовою й неухильною інтеграцією України в європейські політичні, економічні, освітні й культурні структури, важливого значення набуває підвищення освітнього рівня підготовки висококваліфікованих спеціалістів для всіх галузей діяльності, збагачення інтелектуального та творчого потенціалу.
Keywords: начання; вища школа; спеціалісти; здобувачі вищої освіти