Біофенологія фруктової смугастої молі (Anarsia lineatella Zell.) на Півдні України - Клечковський, Ю. Е.; Юдицька, Ірина Валеріївна; Klechkovskyi, Yu.; Yudytska, Iryna (Київ : 2021, 2021)
UA: Уточнити низку біологічних особливостей розвитку та сезонної динаміки льоту фруктової смугастої молі в насадженнях персика південного Степу України. Методи. Польовий. Біологічні особливості розвитку фруктової смугастої молі досліджували з використанням феромонно-пасткового методу, відповідно до загальноприйнятих методик, у насадженнях персика НВД «Наукова» Мелітопольської дослідної станції садівництва імені М. Ф. Сидоренка ІС НААН. EN: Clarification of certain biological features of development and seasonal dynamics of the flight of peach twig borer in peach orchards of the Southern Steppe of Ukraine. Methods. Field — research of the biological features of peach twig borer development using pheromone-trap method was conducted in accordance with generally accepted methods in peach orchards of SPS “Naukova” of Melitopol fruit growing research station named after M.F. Sydorenko of IH of NAAS of Ukraine.
Biophenology peach twig borer (Anarsia lineatella Zell.) in the south of Ukraine
Клечковський Ю. Е., Юдицька І. В. Біофенологія фруктової смугастої молі (Anarsia lineatella Zell.) на Півдні України. Карантин і захист рослин : науково-виробничий журнал. 2021. № 1. С. 10-14.
Keywords: Anarsia lineatella Zell.; персик; феромонні пастки; моніторинг; peach; pheromone traps; monitoring