Інформативно-мовний аспект акме-руху Homo educandus - Троїцька, Т. С.; Троїцька, О. М.; Поправко, Ольга Вікторівна; Поправко, Ольга Викторовна; Popravko, Olha (My University, 2019)
Тези презентують філософську аналітику питання акмеологічного зростання суб’єктів освіти, які увесь час перебуваючи в когнітивно-комунікативному просторі, повинні у діалогічному смислотворенні підвищити «статус» інформації і мови.
Keywords: діалог; інформація; конструкт; мова; смисл; цінність