Економіка підприємства: навч. посібник - Руснак, П. П.; Андрійчук, В. Г.; Ільєнко, А. А.; Черевко, Г. В.; Микитюк, В. М.; Мальченко, І. І.; Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana (Білоцерківський державний аграрний університет, 2003)
З урахуванням вимог програми нормативної навчальної дисципліни висвітлено курс економіки підприємства, розглядаються всі стадії його розвитку. Розкривається зміст кожної теми, даються методичні поради щодо її засвоєння, особлива увага приділяється вивченню економіки аграрних підприємств, обгрунтовуються найважливіші інструменти використання ресурсів, які повинні відповідати критеріям раціональності. Для студентів, аспірантів, керівників аграрних підприємств.
Keywords: навчальний посібник; економіка підприємства; економіка аграрних підприємств; земельні ресурси; трудові ресурси; агропромислова інтеграція