Сучасні інструменти формування та реалізації кадрової політики в органах публічної влади : кваліфікаційна робота здобувача ОС «Магістр» : спец. 281 Публічне управління та адміністрування ОПП «Публічне управління та адміністрування» - Могилевцева, Людмила Валеріївна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2026)
Розмірковуючи над впровадженням менеджерської революції, науковці дійшли висновку, що її ключовою сутністю є знання й розуміння людського потенціалу, а також поведінка людини в межах соціальних організацій. Особливу роль серед інших структур відіграє державна управлінська система, яка потребує висококваліфікованих кадрових ресурсів. Ця необхідність продиктована тим, що в державному управлінні відносини між людьми, які виступають в ролі суб’єктів і об’єктів управління, є базовою характеристикою.
Keywords: кадрова політика; органи публічної влади; реалізації кадрової політики