Можливості просування продуктів харчування в Інтернеті - Іванченко, О. О.; Іванченко, С. С.; Коноваленко, Анастасія Сергіївна; Коноваленко, Анастасия Сергеевна; Konovalenko, Anastasiia (ТДАТУ, 2020)
Основою стратегії просування зелені категорії «мінігрін» у соціальних мережах має стати інформація, отримана і ході проведення попереднього профілю цільової аудиторії, ознак та характеристик сегментів ринку та аналізу конкурентів, які пропонують аналогічний продукт, або продукт-замінник (традиційну зелень). Отримані дані стануть основою формування контент-стратегії просування бізнесу через інтернет
Keywords: карантинні обмеження; продукти харчування; бізнес через Інтернет; активізація маркетингових комунікацій; маркетинг