Необхідність скорочення витрат на вирощування зернових культур - Воронянська, Олена Владиленівна; Воронянская, Елена Владиленовна; Voronianska, Olena (My University, 2017)
UK: Обґрунтовано необхідність переходу на сучасні технології вирощування зернових культур, таких як mini-till, no-till, Strip-till, технологія точного землеробства в практику виробничої діяльності як умови ефективного функціонування сільськогосподарських підприємств, що призводе до зниження собівартості зерна, витрат живої праці, покращання структури ґрунтів, зниження їх ерозії та відновлення родючості. EN: The obtained results of the research are the basis for solving practical problems related to the widespread introduction of modern technologies such as mini-till, no-till, strip-till, precision farming technology in the practice of production as conditions for the effective functioning of agricultural enterprises under the conditions of steady price growth of production working capital and the impact of world grain prices on the formation of the price on the domestic market.
Necessity of cost reduction on a grain crops growing
Keywords: витрати виробництва; технології виробництва зерна; економічні переваги; соціальні переваги; екологічні переваги; ефективність; урожайність; собівартість; прибуток; production costs; grain production technologies; economic; social and environmental benefits; efficiency; productivity; cost; profit