Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрного підприємництва - Грицаєнко, Галина Іванівна; Грицаенко, Галина Ивановна; Hrytsaienko, Halyna; Грицаєнко, Ігор Миколайович; Грицаенко, Игорь Николаевич; Hrytsaienko, Ihor (My University, 2021)
Інноваційно-інвестиційний розвиток в аграрному підприємництві – це системна проблема, яка потребує комплексного вирішення. Перспективи подальших досліджень полягають у розробці адекватного механізму управління формуванням та використанням інноваційного та інвестиційного потенціалу аграрного підприємництва.
Keywords: інвестиції; капітальні інвестиції; інноваційна діяльність аграрного підприємництва; техніка