Використання корпусу SCOTS для вивчення національно-маркованих одиниць - Лемещенко-Лагода, Вікторія Володимирівна; Лемещенко-Лагода, Виктория Владимировна; Lemeshchenko-Lahoda, Viktoriia (My University, 2021)
Шотландський корпус текстів (SCOTS) – спільний проект Університету Глазго та Единбурзького університету, кінцевою метою якого є створення великого електронного корпусу текстів, які відображатимуть мовну ситуацію в сучасній Шотландії.
Keywords: SCOTS; електронний корпус текстів; шотландська мова; словосполучення