Діагностика якості мінерального живлення плодових культур - Малюк, Тетяна Валеріївна; Малюк, Татьяна Валерьевна; Maliuk, Tetiana (My University, 2015)
Uk: Наведено результати досліджень з діагностики мінерального живлення зерняткових культур на основі встановлення функціональних зв’язків між вмістом елементів у ґрунті, листках та урожайністю насаджень. En: Results of the research ondiagnostics of mineral nutritionfor pome crops based on determination of functional links between ofelementscontents in the soil, leaves and yield of the orchardare given.
Quality diagnostics of mineral nutritionfor pome crops
Keywords: діагностика живлення; оптимальний вміст елементів; урожайність; насадження яблуні і груші; diagnosticsof nutrition; optimum contents of elements; yield; orchards of apples and pears