Практичне впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу в ТДАТА - Рогач, Юрій Петрович; Рогач, Юрий Петрович; Rohach, Yurii; Колесніков, Максим Олександрович; Колесников, Максим Александрович; Kolesnikov, Maksym (Зб. наук-метод. праць ТДАТА, 2006)
Процеси європейської інтеграції охоплюють все більше сфер життя, у тому числі і вищу освіту. Створення відкритого європейського простору у вищій освіті розпочалося в 1997 році і на сьогодні 40 європейських країн, у тому числі Україна, підписали Болонську декларацію, що зобов’язує нашу країну завершити реформування вищої освіти до 2010 року.
Keywords: кредитно-модульна система; навчальний процес