Аналіз сучасних конструкцій підвісок автомобілів - Михайленко, Олена Юріївна; Михайленко, Елена Юрьевна; Mykhailenko, Olena; Бетін, С. І. (My University, 2018)
Актуальність. При розробці сучасних автомобілів велику увагу приділяють проектування ходової частини автомобіля. Вона забезпечує якість руху автомобіля при різних умовах доріг. В умовах все зростаючих швидкостей, прискорень і уповільнень ходова частина повинна надійно забезпечувати безпеку і комфорт руху
Keywords: підвіска; ходова частина; машинобудування