Причино-наслідкові дії несиметричних режимів на трифазні асинхронні двигуни - Сідельников, Б. Ю.; Мінкін, О. В. (My University, 2019)
Несиметричні режими роботи АД небезпечні для них, тому розробка пристроїв діагностування та захисту АД від несиметричних режимів є актуальним питанням і спрямоване на підвищення експлуатаційної надійності і ресурсозбереження АД.
Keywords: трифазні асинхронні двигуни; електрична енергія; напруга