Усовершенствование дизелей легковых и грузовых автомобилей - Милаева, Ирина Ивановна; Мілаєва, Ірина Іванівна; Milaieva, Iryna (ТДАТУ, 2010)
RU: Работа посвящена тенденции технологии развития дизелей легковых и грузовых автомобилей. UK: Робота присвячена тенденції технології розвитку дизелів легкових та вантажних автомобілів. EN:The work is devoted by technology of the motor cars and trucks disel development.
Вдосконалення дизелів легкових та вантажних автомобілів
The motor cars and trucks disel improvement
Keywords: дизель; мощность; легковой автомобиль; грузовой автомобиль; топливо; токсичность; расход топлива