АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2021)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у січні.
Keywords: конференція трудового колективу; Ногайський коледж ТДАТУ; ювілей; нагороди; студентське життя; Рада ветеранів; робота; університет