Електронна підготовка води в системах оборотного тепловодопостачання задля забезпечення екологічної безпеки водних об’єктів - Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kiurchev, Volodymyr; Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii; Бережецький, О. В.; Андріанов, О. А. (ТДАТУ, 2020)
Вирішення питань підготовки та використання води в системах використання води на об’єктах атомної енергетики в повній мірі відповідає енергетичній безпеці, які було розглянуто в дослідженні та прогнозування ефективності роботи глибоких малопроточних стратифікованих водосховищ-охолоджувачів ТЕС та АЕС.
Keywords: використання води; експлуатація системи оборотного водопостачання; обробка рідини в трубопроводі; спосіб інгібування корозії; електромагнітна обробка води; система водоохолодження