Удосконалення пляшкомийної машини - Золотухін, І. Д.; Циб, Віктор Григорович; Цыб, Виктор Григорьевич; Tsyb, Viktor (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Запропоноване вдосконалення знижую бій пляшок при подачі їх в машину, відповідно знижуючи собівартість готової продукції
Keywords: харчова промисловість; пляшкомийна машина; механізація підриємства