Методичні розробки з організації самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни «Іноземна мова за фаховим спрямуванням (англійська)» для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 201 «Агрономія» на основі молодшого спеціаліста - Шевченко, Світлана Петрівна; Шевченко, Светлана Петровна; Shevchenko, Svitlana (ТДАТУ, 2019)
Основною метою самостійної роботи здобувачів зі спеціальності «Агрономія» на ІІ (1-2 семестри) і ІІІ (3-4 семестри) етапах навчання є формування самостійності мислення, розвиток пізнавальних інтересів, логіки, творчих та комунікативних навичок. Під час виконання домашніх завдань здійснюється підготовка здобувачів до активної індивідуальної, парної та групової мовленнєвої діяльності, а також формування професійного словника агробіологічної термінології, вмінь та навичок читання лексичних одиниць у межах фахової тематики
Keywords: позааудиторне читання; самостійна робота; формування професійного словника; домашні завдання