Розробка та реалізація стратегії розвитку торгового підприємства - Кузнецова, Кіра (ТДАТУ, 2022)
Об'єктом дослідження є виробничо-господарська діяльність ФОП «Сердюк Н.В». Предметом дослідження є процеси формування та реалізації стратегії розвитку ФОП «Сердюк Н.В». Мета кваліфікаційної магістерської роботи - узагальнення теоретичних основ стратегії розвитку суб’єкта господарської діяльності, дослідження динаміки господарської діяльності ФОП «Сердюк Н.В.», визначення його конкурентної позиції та обґрунтування стратегії розвитку ФОП. Методи проведення досліджень: аналітичні та логічні методи; монографічний; статистичні методи: аналіз рядів динаміки, кореляційно регресійний аналіз; методи стратегічного аналізу: PEST, SWOT, 4 «P», SPACE, АВС- аналіз; графічний метод. Основні результати дослідження (наукові, практичні): узагальнено теоретичні основи стратегії розвитку підприємства досліджено основні тенденції на ринку насіння, добрив і засобів захисту рослин в Україні тощо.
кваліфікаційна робота магістра
Keywords: стратегія; конкурентна позиція; конкурентна перевага; асортимент і якість продукції; ринок