Використання кейс-методу у вивченні облікових дисциплін - Ілляшенко, Катерина Володимирівна; Илляшенко, Екатерина Владимировна; Illiashenko, Kateryna (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2016)
У статті розглянуті основні вимоги до сучасних фахівців з обліку, висвітлені тенденції розвитку кейс-методу у навчанні, наведено приклад використання методу при вивченні дисципліни «Звітність підприємств»
The use of case method in the study of accounting disciplines
Keywords: навчання; кейс