Опис до патенту на корисну модель № 129095 "Високовольтний насос" - Соколова, К. М.; Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Кашкарьов, Антон Олександрович; Кашкарев, Антон Александрович; Kashkarov, Anton; Чаусов, Сергій Володимирович; Чаусов, Сергей Владимирович; Chausov, Serhii; Діордієв, О. О. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Високовольтний насос, що містить електрод, сопло, джерело живлення. Електрод виконано трубчатим та встановлено: камеру іонізації, кільцевий неодимовий магніт, кільцевий електрод, причому трубчастий електрод під'єднано до джерела високовольтних спрямованих імпульсів, а сопло під'єднано до заземлення
Keywords: електрод; джерело живлення; камера іонізації; кільцевий неодимовий магніт; кільцевий електрод; електротехнічне обладнання; генератор; плазмотрон