Рідкісні і цінні видання у фондах наукової бібліотеки Таврійського ДАТУ презентація - Білоцька, Ольга Миколаївна; Bilotska, Olha (Мелітополь :НБ ТДАТУ, 2017)
Презентація рідкісного і цінного фонду наукової бібліотеки Таврійського ДАТУ з 1932 року.
Keywords: рідкісні і цінні видання; бібліотека ТДАТУ